Search for posts by sexysindu632

Search found 3 matches:

sexysindu632

35, female

Začetnik

Sem elegantna, nežna in pozorna ženska. Merim 168 cm in tehtam 55 kg

from sexysindu632 on 06/04/2026 08:46 PM

Sem elegantna, nežna in pozorna ženska. Merim 168 cm in tehtam 55 kg, imam vitko in skladno postavo. Moji lasje so rjavi, prav tako moje oči, moj pogled pa je globok in zapeljiv… Na voljo sem že zdaj, da vam ponudim prijetne, diskretne in prefinjene trenutke. Veliko mi pomenijo povezanost, spoštovanje in dobro počutje obeh. Delam vsak dan in se z veseljem prilagodim vašim željam, v toplem in sproščenem vzdušju brez obsojanja. Za več informacij me lahko kadarkoli kontaktirate [email protected]

Reply

sexysindu632

35, female

Začetnik

ponudim prijetne, diskretne in prefinjene trenutke.Sem elegantna, nežna in pozorna ženska

from sexysindu632 on 05/31/2026 09:29 AM

Iščem:: Sex, Enkratno avanturo Kraj: piši mi [email protected] Opis želja: ponudim prijetne, diskretne in prefinjene trenutke.Sem elegantna, nežna in pozorna ženska. Merim 168 cm in tehtam 55 kg, imam vitko in skladno postavo. Moji lasje so rjavi, prav tako moje oči, moj pogled pa je globok in zapeljiv…severs.rba

Reply Edited on 05/31/2026 01:50 PM.

sexysindu632

35, female

Začetnik

Sem elegantna, nežna in pozorna ženska. Merim 168 cm in tehtam 55 kg

from sexysindu632 on 05/25/2026 07:20 PM

Sem elegantna, nežna in pozorna ženska. Merim 168 cm in tehtam 55 kg, imam vitko in skladno postavo. Moji lasje so rjavi, prav tako moje oči, moj pogled pa je globok in zapeljiv… Na voljo sem že zdaj, da vam ponudim prijetne, diskretne in prefinjene trenutke. Veliko mi pomenijo povezanost, spoštovanje in dobro počutje obeh. Delam vsak dan in se z veseljem prilagodim vašim željam, v toplem in sproščenem vzdušju brez obsojanja. Za več informacij me lahko kadarkoli kontaktirate [email protected]

Reply

« Back to previous page