POTREBNICA V MARIBORU

[ Go to bottom  |  Go to latest post  |  Subscribe to this topic  |  Latest posts first ]

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

POTREBNICA V MARIBORU

from hitrizmenki on 12/26/2024 03:58 PM

069 901 248

Podrobnejši opis Tvoja skrita fantazija, tvoja privlačna dama, ki izžareva očarljiv šarm, nasmeh in pohotnost. Mojo ženstvenost poudarjajo moje obline ( trebušček, ritka - 166 cm/ 88 kg/ zizike čvrsta 3-ka ). Zelo pomembna mi je čistoča in urejenost. Tako, da vedno me lahko pričakuješ urejeno, depilirano, z dišečo mucko. Sem črnolaska. V svoj svet skritih fantazij, ki jih bova doživljala skupaj, pa VABIM VAS UREJENE, DISKRETNE, NAVIHANE gospode, kateri SO PRIPRAVLJENI SE PREPUSTITI TOKU EROTIKE. Paket skritih fantazij je časovno : * 30 – 40 minutni = 70 € * 45 – 60 minutni = 120 € ( erotična ali klasična masaža, masaža penisa, masaža prostate, orale – jas tebi, ti meni, (po želji), globoka orala, face sitting, foot fetish, razne dominacije (po predhodnem dogovoru in tvojih željah), poljubljanje * po tvoji želji, če se dogovoriva je možno tudi kaj več … ( sex – ki je obvezen z uporabo KONDOMA * ) Ambient je na DISKRETNI lokaciji, vedno urejen, čist, ob vsakem srečanju sveža posteljnina in seveda sveže mehke in dišeče brisače. ❣❣ Srečanja skritih fantazij z menoj so mogoča od : ponedeljka do petka 9h do 15h Sobote - po dogovoru - če slučajno nebi utegnil čez teden Pošiljam ti en sladki poljubček * kiss Luna :)

? Preverjeni oglasi prepovedano kopiranje

Reply

« Back to forum