Dobrodošel v moj svet skritih fantazij
[ Go to bottom | Go to latest post | Subscribe to this topic | Latest posts first ]
Dobrodošel v moj svet skritih fantazij
from hitrizmenki on 11/02/2024 09:44 PM069 901 248
Podatki in karakteristike
Starost 29
Tip postave močnejša postava
vroč pogovor NE
erotična masaža DA
oralno zadovoljevanje DA
ročno zadovoljevanje DA
vaginalni seks DA
analni seks NE
striptiz NE
erotični pripomočki DA
fetiš prakse DA
trojček NE
klic DA
Podrobnejši opis
* ❤ 069 901 248 ❤ * Mojo ženstvenost poudarjajo trebušček, ritka - 166 cm/ 88 kg/ zizike čvrsta 3-ka. Vedno me lahko pričakuješ urejeno, depilirano, z dišečo mucko. Sem črnolaska. V svoj svet skritih fantazij, ki jih bova doživljala skupaj, pa VABIM VAS UREJENE, DISKRETNE, NAVIHANE gospode, kateri SO PRIPRAVLJENI SE PREPUSTITI TOKU EROTIKE. Paket skritih fantazij je časovno : 30 minutni = 60 €, * 45minutni = 85 € , * 60 - minutni = 110 € * ( erotična ali klasična masaža, masaža penisa, masaža prostate, orale – jas tebi, ti meni, (po želji), face sitting, foot fetish, razne dominacije (po predhodnem dogovoru in tvojih željah), poljubljanje * po tvoji želji, če se dogovoriva je možno tudi kaj več ( SEX – ki je obvezen z uporabo KONDOMA * ) Pokliči in se mi pridruži v svetu užitkov ... * P.S. * Če se ti NE javim, poskusi večkrat poklicati... ali pošlji sms sporočilo ( nanj ti bom odgovorila : " odgovarjam na povpraševanju sestanka " * .. sej veš, diskretnost je na 1. mestu )
![]()
Lokacija oglasa
Maribor

Reply