Čakam nate ... da se prepustiva drug drugemu ...
[ Go to bottom | Go to latest post | Subscribe to this topic | Latest posts first ]
Čakam nate ... da se prepustiva drug drugemu ...
from hitrizmenki on 01/21/2025 06:54 PM069 901 248
Podrobnejši opis Pohotnež moj, tukaj sem zate, da prisluhnem tvojim željam, te razvajam in crkljam. Sama imam zelo rada dobro predigro, v raznih masažah meni in tebi, dolgo oralo meni in tebi, neskončno uživam v lizanju muce in obdelavi trdega korenjaka. V sami intimi in skupnih trenutkov imam zelo rada več različnih položajev, strast, sproščenost, mešanje nežnega in grobega, čistočo in urejenost .. Skratka vse kar spontano nanese. Ime : Luna Starost : 30 let Oprsje : čvrsta 3 -ka Višina : 166 Teža : 90 kg ( imam trebušček in obline - imaš kaj za prijeti - NISEM SUHICA - sem MOČNEJŠE postave ) Lasje : dolgi črni Kaj imam rada, kaj počenjam, kaj lahko pričakuješ in kaj lahko dobiš pri meni? - Cartanje - Poljubljanje - Ljubkovanje telesa - Orala tebi, - Orala meni - 69 - lizanje jajčk, če so popolnoma obrita - facesitting - izliv po telesu - lizanje stopal, nog - SEX ( z uporabo zelo tankih kondomov ) - masaža celega telesa tebi in / ali meni Moje poslanstvo se nahaja na diskretni lokaciji, v čistem in urejenem stanovanju.
? Preverjeni oglasi prepovedano kopiranje

Reply