Pofukana na hlodu

[ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Älteste Beiträge zuerst ]

hitrizmenki
Administrator

46, Männlich

Visoki

Premium član

Pofukana na hlodu

von hitrizmenki am 10.07.2026 10:04

Bilo je prejšnji teden, zadnjega junija. Sužnja ne bi bila sužnja, če ne bi že cel dan načrtovala, kako se izmuzniti domačim obveznostim in se prepustiti Gospodarju. Priložnost dela pohotnico, pravijo … in jaz sem bila že zelo, zelo pohotna. Pred svetom sem bila urejena soproga, spoštljiva in pridna soseda ter vzorna faranka. V mislih pa – razvratnica, ki si želi ničesar drugega kot da jo razgrabijo kot poceni kurbo. Tisti večer sem se udeležila knjižnega kluba, kjer smo »razpravljale o francoski literaturi«. Resnica? Pile smo gin-tonik in jaz sem si jo pod mizo drkala na misel o tem, kaj me čaka. Ob devetih sem se opravičila zaradi »glavobola«. Nisem šla domov. Šla sem v pekel.:) Gospodar me je čakal v parku 500 m stran. Deset minut hoje v visokih petkah – vsak korak je bil mučenje in hkrati predigra. Med nogami sem čutila lepljivost, bradavice so me bolele od želje, da bi jih nekdo stisnil, ugriznil, razvajal. Ko sem se zaletela v njegov objem, me je takoj prijel za vrat. Ni bilo pozdrava. Bilo je prevzemanje lastnine. »Si podrejena?« je odločno izustil. »Da, Gospodar,« sem šepetala, že drhteča. Odpeljal me je globoko v gozd, na skrito mesto, kjer sva že puščala sledi najinega greha. Med drevesi je stala debela, padla bukev, gladka od vremena in uporabe – najin oltar.:) »Obleci si to,« je rekel in mi vrgel vrečko. Iz nje sem potegnila korzet iz črnega lateksa, ki je stiskal prsa do bolečine, ko ga je zadaj brutalno zategnil. Moški očitno ve, kaj je pravilna uporaba ženske. Nadela sem si ovratnico z obročkom za povodec. Brez hlačk. Nikoli hlačk. »Poklekni. Preveri,« je ukazal.

Spustila sem se na kolena v umazano listje. Njegov pas sem odprla počasi, ceremonialno. Kar je izskočilo, me je udarilo po obrazu – že trdo, pulzirajoče, mokro od predhodnega drkanja, ko me je čakal. Vonj je bil moški, prepoten, divji. Mmm. Pohlepno sem ga vzela v usta, čim globlje, brez sramu in brez njegovega dovoljenja. Glava mi je bobnala, ko sem ga jemala v grlo, slina je tekla po bradi, na lateks. Dlani na moji glavi so me vodile, silile, in kaznovale za samovoljno jemanje. »Aha! Kurca bi rada v grlo? Prav, ga boš pa dobila!« je zarenčal. Fukal mi je usta kot pičko, brez milosti. Jokala sem nehote. Solze, pomešane z raztopljenim mejkapom, so mi tekle v usta in se pomešane s slino scejale na joške, za lateks in pod njim. »Dovoliš?« me je vprašal grobo. »Mmm-hmm,« sem mrmrala polna. Potegnil me je za lase in se snel iz mojih ust, da sem naenkrat začutila praznino in hlad do požiralnika. Prevrnil me je čez tisto drevo. Zdaj sem bila z obrazom v listju, zadnjica pa je štrlela napeta preko hloda. Obrnjena do njega, razkrita, ranljiva... »Koliko dni si me ignorirala?« me je vprašal. »Tri … tri dni, Gospodar.« Prvi udarec je bil silovit. Lesena kuhalnica, ki jo je prinesel s seboj, je zapekla kot ogenj. Zaslišala sem jo šele, ko je udarila – TLESK! Ogenj je razplamtel po levi ritnici. »Ena!« sem zaječala, kolikor hitro sem uspela zajeti sapo od bolečine. »Ne štej. Samo sprejemaj!« je ukazal. Udarci so padali neenakomerno – desno, levo, spodaj, kjer sem najbolj občutljiva. Rit mi je gorela, koža je pulzirala. Jaz pa sem pridno sprejemala njegovo ljubezen. Vmes je z roko preverjal mojo mokroto – dva prsta, trije, štiri, odločno, brez priprave do členkov in preko. Jebeno, kako me je raztegnil. »Prosim …« sem jokala. »Prosiš za konec ali za več?« »Za več … prosim, Gospodar, naredite me …« »Naredim te kar si – moja razcapana, razrita kurba.« Slišala sem šelestenje – lubrikant, veliko lubrikanta. Potem pritisk. Njegov kurac na moji ritni luknji, ne pički. Pritisnil je, zagospodaril je tam, kjer sem najbolj tesna in nedotaknjena od drugih. Samo on me penetrira v rito. Možu lažem, da ne fukam vanjo, ker me boli ... o, kako imam rada da me boli v rit - ampak od Gospodarja. Samo za njega jo imam.

Bolečina je bila eksplozivna. Glasen krik sem potisnila v listje. On pa se ni ustavil. Zakaj bi se? Nisem izrekla varne besede, ker hočem premikat svoje meje. Pritisnil je globoko, do konca, počasi, upoštevajoč moje upiranje. »To je moje,« je sikal. »Ta rit je moja. Ta pička. Te solze. Tvoj jok.« Fukal me je analno počasi najprej, potem vedno hitreje, medtem ko mi je z eno roko drkal klitoris z vibratorjem, ki ga je prinesel, z drugo pa mi stiskal vrat. Bila sem popolnoma izpolnjena, raztegnjena, uporabljena kot igrača. Misli so mi zaostajale za vsemi občutki. »Dotakni se bradavic. Stisni si jih.« je ukazal. Stiskala sem si jih sama, medtem ko me je on jebal v rit, bolečina se je mešala z orgazmom, ki se je gradil kot nevihta. Telo se mi je treslo, noge so odpovedovale, obvisela sem preko hloda kot punčka iz cunj. Držal me je za lase, ker sem njegova. »Lahko pridem?« sem prosila. »Ne. Zadrži!« Fukal me je še deset minut, norela sem. Zdaj je preklapljal med mojo pičko in ritjo, me obračal kot lutko, me silil v usta po analnem, da sem čutila svoj okus, svoje ponižanje. Jokala sem, smejal sem se, bila sem zmešana od občutkov in moledovala, če mi lahko pride. Ni mi dovolil ... norela sem ... Ko je končno končal, me je napolnil globoko v rit, medtem ko mi je v uho šepetal najbolj umazane stvari – o tem, kako me bo delil s prijatelji, kako me bodo uporabljali celo noč, kako bom jutri hodila in čutila njegovo seme, ki mi teče po stegnih... še zadnjič sem ga tiho prosila, če mi lahko pride ... zavrnil je. Razneslo me bo, prosim. Usekal me je po nagi riti tako močno, da me je za hip prestavilo v budnost in me je minila vsa potreba. »Si še potrebna?« je grozeče vprašal in pokazal na kuhlo, ki je ležala v travi? »Ne, Gospodar, ti že veš kaj je najboljše zame.« »Me veseli, da ne dvomiš,« je z nekoliko milejšim glasom potrdil mojo domnevo. V drobovju me je tako kljuvalo, da ne znam opisati. Kako bom zdržala to potrebnost ... ne vem. Objel me je, umazano, preznojeno, polno semena. Lizal mi je solze z obraza, mi šepetal, da sem njegova dobra deklica, da sem bila popolna, da me ima rad v vseh mojih perverzijah. Če bom pridna, mi bo dal nagrado. Pokimala sem in tiho vprašala: »Jutri?« »Jutri te zvežem v kleti. Imam naročeno novo palico. In električno stimulacijo.« Nasmehnila sem se skozi solze. Spet sem se počutila vredno, njegovo, zaželeno. Nisem si upala vprašati, če mi bo jutri lahko prišlo. Ne vem kako bom zdržala do jutri. Kaj če mi jutri spet ne bo dovolil ... potem pa mi pove svojo nagrado: »Pojdi domov in se pofukaj s svojim možem tako, da se mu bo zmešalo. Ampak ti boš mislila name, na kuhalnico, na bolečino v riti, na palico, s katero te bom namlatil jutri za nagrado, če boš pridno fukala. Si razumela?!« Pokimala sem in pobirala svoja oblačila in izginila domov, ko mi je še vedno kapljalo iz riti. Gospodarjeva sužnja. Njegova popolnoma.

? Preverjeni oglasi prepovedano kopiranje

Antworten

« zurück zum Forum