Search for posts by hitrizmenki

Objavi oglas spodaj v 30 sekundah – brezplačno! 😈

KATEGORIJA OGLAS HITRI OGLAS seks zmenki ESCORD

First Page  |  «  |  1  ...  77  |  78  |  79  |  80  |  81  ...  172  |  »  |  Last Search found 1719 matches:

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

Če želiš vroč pogovor z 49 letno razočarano gospodinjo

from hitrizmenki on 05/09/2026 07:48 PM

Podrobnejši opis Če želiš vroč pogovor z 49 letno razočarano gospodinjo .....ki gospodinji brez spodnjih hlačk, z ZELO kosmato muco, se javi samo preko telefonskega klica. Imam fetiš in ostale igrice po telefonu, dominacija in pissing, za resne in konkretne moške. Teta Violeta te čaka, da skupaj izpraznimo tvoja jajca, za pogoje napisi sms. Klic 15 min =25 abon. Video 10min 25 abon. Klici ko imaš vse pripravljeno

041 967 544
Trebnje

? Preverjeni oglasi prepovedano kopiranje

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

Si vezana ali poročena in nepotešena?

from hitrizmenki on 05/09/2026 07:45 PM

Podrobnejši opis Si vezana ali poročena in nepotešena? Uresniči vse svoje fantazije z mano.. Sem urejen, obdarjen, samski, srednjih let. Leta niso pomembna, samo strast. Klic ali sms

064 208 602
Ljubljana

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

IŠČEM moškega za diskretno sodelovanje (OnlyFans).

from hitrizmenki on 05/09/2026 07:41 PM

Podrobnejši opis IŠČEM moškega za diskretno sodelovanje (OnlyFans). Iščem samozavestnega, urejenega moškega (35–45 let) za snemanje vsebin. Zaželjeno: športna postava, karizma, energija… + velik plus, če imaš tetovaže. Sodelovanje je lahko tudi PLAČANO (odvisno od vibe-a in kemije) ? Obraz NI nujen (face-off opcija), diskretnost zagotovljena ? Pomembno: sproščen, odprt, “svobodnega duha” — da uživaš v tem, ne da ti je awkward Če si: ✔ samozavesten ✔ urejen ✔ znaš držat diskretnost ✔ in imaš malo “igre” v sebi… …potem mi napiši ZASEBNO SPOROČILO na instagramu. Si za? Moj profil lahko preveriš na instagramu pod: kaja.vrbek. SLEDI MI IN MI POŠLJI TAM ZASEBNO SPOROČILO, ČE TE ZANIMA. MOJ OF PROFILČEK SI LAHKO OGLEDAŠ TULE: https://onlyfans.com/kaja.vrbek

030 771 177
Koper

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

Poigrajva se skupaj, kjer prevladuje diskretnost

from hitrizmenki on 05/09/2026 07:38 PM

Podrobnejši opis Poigrajva se skupaj, kjer prevladuje diskretnost, intimno vzdušje in gorijo svečke. Prisluhnila bom tvojemu telesu in pričarala obilu sprostitve in užitka.

041 397 774
Gornja Radgona

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

Moje ime je Kenya, stara sem 29 let, seksi kolumbijska transvestitka

from hitrizmenki on 05/09/2026 07:36 PM

Podrobnejši opis Moje ime je Kenya, stara sem 29 let, seksi kolumbijska transvestitka z velikim presenečenjem!!!! Sem izjemno čista, nosim seksi oblačila, dišim odlično in imam čudovito postavo! Ne boste razočarani! Tudi moje stanovanje je zelo udobno, super čisto! Odličen kraj za srečanje ... Pripravljena sem izpolniti vaše želje in fantazije. Upam, da bo najino srečanje nepozabno in izjemno prijetno za vas. Obljubim vam, da boste deležni odlične nege. My name is KENYA I'm 29 years old, sexy Colombian T Girl with a BIG SURPRISE!!!! I am extremely clean, I have sexy outfits, I SMELL GREAT AND I HAVE AN AMAZING BODY! YOU WON'T BE DISAPPOINTED! Also, my flat is very comfortable, SUPER CLEAN! Great place to to meet you... I am ready to fulfil your desires and fantasies. And would hope our meeting would be memorable, and mind blowingly pleasurable for you. you will receive an ECXELLENT TREATMENT, I promise u

071 854 660
Ljubljana

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

DOSTOP DO ODDAJE ALI VPOGLEDA PREMIUM OGLASOV

from hitrizmenki on 05/08/2026 11:10 PM

Več vročih srečanj si privošči danes prelistaj premium oglase in fukaj danes
DOSTOP DO ODDAJE ALI VPOGLEDA PREMIUM OGLASOV VSEH KATEGORIJ Prvo izbereš 30 dnevno članstvo Ko opraviš → plačaš z Aircash → takoj dobiš geslo za vpis na svoj email naslov ali sms. Čaka vas že več kot 100 oglasov premium žensk -parov-moških-transic....

https://hitrizmenki.yooco.org/moki_dostop_do_premium_oglasov

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

Stara sem 47, sem samohranilka in iščem partnerja

from hitrizmenki on 05/08/2026 10:51 PM

Podrobnejši opis Stara sem 47, sem samohranilka in iščem partnerja za resno zvezo do 55 let. Prvo prosim sms

068 173 902
Novo mesto

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

TANTRIČNA MASAŽA ZA MOŠKE

from hitrizmenki on 05/08/2026 10:49 PM

Podrobnejši opis Vstopi v svet užitkov, tantrična sprostitev celotnega tvojega telesa, z dotiki, masaža celotnega tvojega telesa, vrhunske orale - orale 69, sexa v vseh pozah, vlogah. Sem zelo urejen športen tip, vitke postave, zelo vzdržljiv. Z menoj so ti uresničljive vse tvoje spolne fantazije. Globinska masaža - masaža prostate. Imam zelo urejen ambient - pridem pa tudi na dom.

069 624 633
Ljubljana-Šentvid

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

Kraljica orale..TRANSA sem

from hitrizmenki on 05/08/2026 08:15 PM

Podrobnejši opis Prideš se slečeš ga daš ven in uživaš v vrhunski orali..ljubljana diskretno ..

031 627 822
Ljubljana

Reply

hitrizmenki
Admin

46, male

Visoki

Premium član

Sem preprosta, urejena, razgledana, mladostna, seksi, 68 letna ribica.

from hitrizmenki on 05/08/2026 08:07 PM

Podrobnejši opis Sem preprosta, urejena, razgledana, mladostna, seksi, 68 letna ribica. Ti si urejen, resen, vitalen, darežljiv in mi za občasna, vroča seks srečanja pri meni doma v Lenartu, daš nagrado od 60 EUR navzgor. Na sporočila in skrite številke NE odgovarjam. Leta niso pomembna.

031 693 247
Lenart v Slovenskih goricah

Reply Edited on 05/08/2026 08:07 PM.
First Page  |  «  |  1  ...  77  |  78  |  79  |  80  |  81  ...  172  |  »  |  Last

« Back to previous page